در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 15 خرداد 1404

برگزاری کارگاه اموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان،ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه ملی مهارت استان هرمزگان

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان هرمزگان ،در راستای ارتقای آگاهی‌های تغذیه‌ای و حفظ سلامت اساتید و کارکنان، ساعت ۱۱ روز دوشنبه ۷ اسفندماه،کارگاه اموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان،با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس،در محل سالن جلسات دانشکاه ملی مهارت استان هرمزگان برگزار شد. کارشناسان تغذیه در این کارگاه، توصیه‌های مهمی در مورد مصرف صحیح غذا در ماه رمضان ارائه و بر تغذیه متعادل در سحر و افطار و مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند میوه‌ها، سبزیجات و منابع پروتئینی و اجتناب از مصرف غذاهای چرب ، شیرینی ها و نوشیدنی های کافئین دار تاکید نمودند.